„Te leszel a hajó...” - Kádár Mónika és a "véletlen"

Mondják, vannak szerencsés pillanatok az életben, és hogy minden valamilyen okkal történik. Kádár Mónika és Sláger Tibó találkozása, mondhatni, hogy szerencsés, azaz sorsszerű volt.

Sláger Tibót az ország, mint „slágergyárost” ismerhette meg, hiszen nevéhez több mint 300 dal fűződik. Ami talán a legfontosabb, hogy a kicsiktől az idősebb korosztályig szinte mindenki kedveli a - határon túl is ismert - dalait. Persze nem csak Tibó, hanem nagyon sok híres előadó tette népszerűvé a szerzeményeit.

A szépséges Kádár Mónikát televíziós műsorvezető-szerkesztőként lehetett látni éveken keresztül a hazai kereskedelmi csatornákon. Rendszeres napi műsorai mellett énekelt is, az ország legnépszerűbb énekes iskolájában végzett táncdalénekesként. Azonban a tévézés szinte minden idejét kitöltötte, így kevesebb ideje jutott az énekesi karrier ápolására.

2018-ban „véletlenül" találkoztak Tibóval egy televíziós felvételen, ahol még régi, nosztalgikus dalokat énekelt Mónika. A szerző felkérte, hogy énekelje az ő temperamentumos, dinamikus dalait, amikbe Mónika egyből beleszeretett. Ennek már több mint 3 éve. Ez alatt számos közös tévéfelvételre, fellépésre, bulikba jutottak el. Nagyon szeretnek együtt dolgozni, hiszen a kölcsönös tisztelet, megbízhatóság, szakmai alázat és emberbaráti szeretet az alappillére a közös munkájuknak.

Ennek gyümölcse az áprilisban megjelenő duett lemezük, amelynek a címadó dala a már slágerré vált „Te leszel a hajó..." című nóta. Tizennégy dalt fog tartalmazni a lemez, négy közös duettet, emellett Tibó és Mónika szóló slágereit hallhatják majd. Színpadi formációjukat a Budapesti Csajok Csapatával színesítik. Céljuk, hogy a kicsiktől a nagyokig minden korosztályhoz eljussanak a latinos, temperamentumos dalok.

Mónika szerint a vidám, táncolható ritmus sosem megy ki a divatból.

/Pesti Riport/

 

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla! template by L.THEME

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön az adat tájékoztatásunkat tudomásul veszi.